Vacatures bij Zeton

Zeton in Enschede is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Pilot Plants voor de procesindustrie. Elke pilot plant is een unieke proeffabriek die klantspecifiek wordt ontworpen en waarvan er dus geen twee gelijk zijn. De combinatie van engineering en productie onder één dak maakt Zeton tot één van de meest interessante werkgevers voor technici in Twente.

Lees meer

Horizontaal of verticaal ?

verticaal horizontaalDe afgelopen tijd valt het me steeds vaker op. Sportmensen die het in de media hebben over horizontale spelers en verticale spelers. Louis van Gaal sprak er al uitvoerig over in zomergasten en afgelopen week las ik op nos.nl het commentaar van Hedwiges Maduro op de kwestie Donny van de Beek bij Ajax.

De titel van het artikel was: 'Van de Beek is geen controleur en dus is hij de pineut' Wat bleek, opnieuw ging het over horizontale en verticale spelers.

Lees meer

Dubbel cadeau voor het weekend

Vandaag 2 cadeautjes gekregen zo vlak voor het weekend. Twee telefoontjes om precies te zijn van twee prachtige mensen die intens gelukkig zijn met hun nieuwe baan. Een tijdje terug hebben ze hun baan verloren en in de afgelopen periode mocht ik ze adviseren, ondersteunen en helpen met inzichten en antwoorden geven op de vragen Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Lees meer

Als alles klopt heb je goud in handen.

lencioni goud

Op zondagmiddag 8 juni 2008 kreeg ik een telefoontje uit Niort, Frankrijk. Het was voor mij één van de mooiste telefoontjes tot nu toe. Ron Steyvers belde me op, hij was zojuist samen met zijn team wereldkampioen geworden!

Lees meer

De wijze les: "Een kasteel te ver"

kasteel te ver hardlopenSoms is er een groot verschil tussen wat je hoofd wil en wat je onderbuikgevoel zegt, de les voor mij van afgelopen zaterdag was helder, "Luister veel beter naar je onderbuikgevoel !". Over trots, eigenwijs, stoute schoenen, zere tenen, de zwakste schakel én...... een heel klein beetje voldoening?

Lees meer

IN Talenten Verbinden - Gelukkig (samen)werken! 

Contact

Iwan Nijkamp, " IN Talenten Verbinden "

klavermaten 65 goorBezoekadres:
Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
Routebeschrijving

T. 06 - 523 261 47
KvK 08113144
BTW 137424024B02