De Mentale functies van de JTI

We werken veel met JTI in onze processen. Vanuit de Jungian Type Academy maakten we bovenstaande video met een korte uitleg over de mentale functies die we behandelen in de accreditatie voor de Jungian Type Index.  Wat zijn mentale functies en wat kun je ermee?

Lees meer

Werken bij Zeton in beeld

Als je bij Zeton komt werken, ben je van het begin tot het eind betrokken bij de projecten. Dat maakt een baan bij Zeton echt uniek! Onze opdrachtenportefeuille groeit flink. De projecten worden groter en complexer. We slaan steeds nieuwe wegen in en daar hebben we jou bij nodig. De mensen van @TRIMM maken voor ons een videoproductie waarin de collega's van Zeton laten zien wat werken bij Zeton is. Wij filmden het proces en maakten alvast deze trailer...binnenkort uiteraard de video's van TRIMM.

Lees meer

Willen als voorwaarde voor "doen en kunnen"

teaminzicht in talenten verbinden

Teamontwikkeling is een proces van veranderingen die ontstaan door nieuwe inzichten vanuit de groep mensen die samenwerkt aan hetzelfde doel. Veranderen begint bij jezelf. Zelf willen is een belangrijke voorwaarde voor "doen en kunnen". Willen is ook veel leuker dan moeten!

Lees meer

Jungian Type Academy in 2021

jungiantypeacademy iwan remco

Samen met Remco Nijboer en Forstår hebben wij in 2020 de Jungian Type Academy opgericht. Daarmee verzorgen wij in Nederland de opleiding tot JTI Certified Practitioner met Accreditatie voor de Jungian Type Index - JTI.

Lees meer

Positieve Gezondheid integreren in je werk

certificaat positieve gezondheidDe aandacht voor Positieve Gezondheid op de werkvloer groeit. Begrijpelijk. Werken vanuit het concept positieve gezondheid kan de vitaliteit van werknemers versterken en hun duurzame inzetbaarheid vergroten. 

In 2020 volgde Iwan Nijkamp de module "werken met positieve gezondheid" bij het Institute for Positive Health. Hij is enthousiast over het concept en integreerde positieve gezondheid in de dienstverlening van IN Talenten Verbinden. Lees meer over positieve gezondheid 

  • 1
  • 2

zoeken of canvas