Skip to main content

Werken bij Zeton in beeld

Als je bij Zeton komt werken, ben je van het begin tot het eind betrokken bij de projecten. Dat maakt een baan bij Zeton echt uniek! Onze opdrachtenportefeuille groeit flink. De projecten worden groter en complexer. We slaan steeds nieuwe wegen in en daar hebben we jou bij nodig. De mensen van @TRIMM maken voor ons een videoproductie waarin de collega's van Zeton laten zien wat werken bij Zeton is. Wij filmden het proces en maakten alvast deze trailer...binnenkort uiteraard de video's van TRIMM.

Lees meer: Werken bij Zeton in beeld

  • Aangemaakt op .

Positieve Gezondheid integreren in je werk

certificaat positieve gezondheidDe aandacht voor Positieve Gezondheid op de werkvloer groeit. Begrijpelijk. Werken vanuit het concept positieve gezondheid kan de vitaliteit van werknemers versterken en hun duurzame inzetbaarheid vergroten. 

In 2020 volgde Iwan Nijkamp de module "werken met positieve gezondheid" bij het Institute for Positive Health. Hij is enthousiast over het concept en integreerde positieve gezondheid in de dienstverlening van IN Talenten Verbinden. Lees meer over positieve gezondheid 

  • Aangemaakt op .