Skip to main content

Willen als voorwaarde voor "doen en kunnen"

teaminzicht in talenten verbinden

Teamontwikkeling is een proces van veranderingen die ontstaan door nieuwe inzichten vanuit de groep mensen die samenwerkt aan hetzelfde doel. Veranderen begint bij jezelf. Zelf willen is een belangrijke voorwaarde voor "doen en kunnen". Willen is ook veel leuker dan moeten!

?????? ???????? ??? ???????, ??????????? ?? ?????????. ???? ?????? ???????? ??? ?? ????????? ?????????, ???? ??????? ?? ???? ?????????? ??? ???? ?? ??? ??? ??. ?? ????????? ?? ???? ???? ?? ?????????.

In mijn werk gebruik ik veel JTI. Vooral met het feedbackgesprek in deze methodiek geef je mensen op een positieve manier inzicht in hun persoonlijke voorkeuren.

Bij de Jungian Type Academy noemen we het JTI feedback gesprek een cadeau dat je de ander mag geven en zo ervaar ik het zelf ook! Het is een voedingsbodem voor inspiratie, vertrouwen, verbinding en mooie initiatieven. Daarmee begint ook het willen, voorwaarde voor durven en doen!

Ik ben me steeds bewuster van de nieuwe inzichten die ontstaan uit deze gesprekken met mensen. Wat is werken dan toch mooi! 

Contact call to action

Graag vertellen wij u meer over teaminzicht, jti en teamontwikkeling.

Neem contact met ons op

  • Aangemaakt op .