Skip to main content

Bereid om maatwerk te leveren

Laurens den Ouden | Senior Accountmanager/Projectleider Business.gov.nl bij KVK/Ondernemersplein
Vorm: Coaching

Ik heb met Iwan gewerkt in 2016. Ik was op zoek naar een andere baan en hij heeft me geholpen een mooie nieuwe stap in mijn carrière te zetten. Hier werk ik nu 3,5 jaar later nog steeds met heel veel plezier en volledig in mijn kracht.

Lees meer: Bereid om maatwerk te leveren

Een stukje maatwerk

Vorm: Coaching
Iwan ben ik in een periode tegengekomen waarin ik niet heel erg goed in m'n vel zat, dat was op het gebied van werk en in de relationele sfeer. Ik had een punt bereikt in m'n leven waar ik weinig persoonlijke ontwikkeling zag en weinig werkplezier had en dat had gevolgen voor de goede uitvoering van werk.

Op advies van een collega heb ik hem gebeld voor een kennismaking, om het één en ander qua verwachting af te stemmen. Ik had eigenlijk geen idee wat een Personal Coach voor me kon doen.

Lees meer: Een stukje maatwerk

Een bijzondere ervaring en een mooie samenwerking

gemeente hof van twenteVorm: Coaching, Reintegratie, Arbeidsbemiddeling 

"Iwan kwam op mijn pad vanuit een reïntegratie traject of eigenlijk meer een soort van reactivatie traject. De gemeente was al enige tijd bezig om mij weer deel te laten nemen aan de maatschappij. Ik zat inmiddels een jaar of 5 in de bijstand en in die jaren was een hoop gebeurd, in de zin van vrij ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Daarom was ik eigenlijk al tevreden dat ik er nog was, en dat ik min of meer een leven had. Verder hoefde het van mij allemaal niet meer zo nodig.

Lees meer: Een bijzondere ervaring en een mooie samenwerking