Skip to main content

Verrassend snel inzicht en perspectief

Vorm: Coaching
Tijdens mijn carrière liep ik regelmatig vast met vragen zoals “Is dit het nu?” “Doe ik dit de rest van m’n leven?” “Moet ik iets anders gaan doen?” Een gevoel dat te lang aan mij heeft geknaagd maar waar ik zelf niet uitkwam.

Omdat ik ook niet echt wist wat ik wilde, heb ik op mijn werk aangegeven of het mogelijk was om een keer met een loopbaancoach te praten.

Ik werd door mijn HR-manager in contact gebracht met Iwan en al snel volgde een intakegesprek. Het was een prettige kennismaking, waar we een goed open gesprek hebben gehad waarbij ik een vertrouwd gevoel kreeg. Iwan luistert goed naar je, is geïnteresseerd en geeft je de tijd en de rust om te vertellen.

Na de intake volgden vijf coachingsessies. Met een paar testen, thuisopdrachten, interviews en treffende (soms diepe) vragen vanuit Iwan ontstonden interessante gesprekken en begon ik al verrassend snel inzicht en perspectief te krijgen in wat ik eigenlijk zou willen doen.

Maar daar is het niet bij gebleven. Inmiddels heb ik na de coaching een gemotiveerde beslissing genomen en ben ik gaan doen waar ik veel energie, plezier en voldoening uithaal. Deze loopbaancoaching was het juiste ‘zetje’ die ik heel erg nodig had.