Dienstverlening

Recruitment / Interim Recruitment

Wij helpen bedrijven met het aantrekken, selecteren en aannemen van geschikte kandidaten voor een vaste banen. We stemmen onze recruitment activiteiten af met de strategie en doelstellingen van de organisatie of onderneming waarvoor we werven.

Lees meer over recruitment

Individuele Outplacement begeleiding

Om verschillende redenen kan het gebeuren dat je op zoek moet naar een andere baan. Met een outplacementtraject kan ik je veel inzicht geven in jouw mogelijkheden en je helpen bij het vinden van die nieuwe baan met perspectief. Zowel bedrijven als werknemers kunnen me inschakelen voor outplacementbegeleiding. Bij mij is een outplacementtraject altijd individueel maatwerk voor mijn cliënt, afgestemd op de persoonlijke situatie en wensen. 

Lees meer over ouplacement

Loopbaanadvies / Coaching

In een aantal situaties kan loopbaanadvies of loopbaancoaching uitkomst bieden. Vooral als het gaat om de vragen Wie ben ik? - Wat kan ik? - Wat wil ik?

Samen met u kan ik een traject uitzetten waarin we gaan werken aan de antwoorden op bovenstaande vragen. Voor mensen die net in een nieuwe baan zijn gestapt en behoefte hebben om de ervaringen (buiten het werk) te delen en daarvan te leren kan coaching zeer nuttig zijn.

Lees meer over coaching

Typologie, Jung Type Index

Regelmatig wordt ik gevraagd om loopbaanadvies te geven aan medewerkers en om HRM managers te adviseren bij het aannemen van nieuwe medewerkers. Ik maak daarbij o.a. gebruik van de Jungian Type Index (JTI). De JTI maakt persoonlijke voorkeuren op een prachtige manier inzichtelijk en bespreekbaar. Het gaat dan niet zozeer om de competenties van de kandidaten maar juist om de voorkeuren van de kandidaat en hoe deze zich verhouden tot de werkzaamheden in/en het team. Ik heb mijn accreditatie voor de JTI in 2008 behaald en vanaf die tijd heel veel mensen mogen helpen met het inzicht krijgen in hun voorkeuren.

Lees meer over de Jungian Type Index

teaminzicht logo klein transTeamontwikkeling en Typologie

TeamINzicht, biedt teamontwikkeling waarbij persoonlijke voorkeuren vanuit typologie, individuele drijfveren en inzichten vanuit de (top)sport de basis vormen voor onze programma's.

Lees meer over teaminzicht

 Websites & strategie

We hebben jarenlang ervaring met het ontwikkelen van (CMS) websites in Joomla, deze kennis en ervaring passen we waar nodig toe binnen onze dienstverlening.

Lees meer over websites

 

IN Talenten Verbinden - Gelukkig (samen)werken! 

Contact

Iwan Nijkamp, " IN Talenten Verbinden "

klavermaten 65 goorBezoekadres:
Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
Routebeschrijving

T. 06 - 523 261 47
KvK 08113144
BTW NL001650694B56