Skip to main content

Een stukje maatwerk

Vorm: Coaching
Iwan ben ik in een periode tegengekomen waarin ik niet heel erg goed in m'n vel zat, dat was op het gebied van werk en in de relationele sfeer. Ik had een punt bereikt in m'n leven waar ik weinig persoonlijke ontwikkeling zag en weinig werkplezier had en dat had gevolgen voor de goede uitvoering van werk.

Op advies van een collega heb ik hem gebeld voor een kennismaking, om het één en ander qua verwachting af te stemmen. Ik had eigenlijk geen idee wat een Personal Coach voor me kon doen.

 Na het eerste gesprek, klikte het best goed. Ik merkte dat hij goede vragen stelde, soms wat confronterend. Het belangrijkste: Hij neemt de tijd voor je om te luisteren en is betrokken op persoonlijk vlak. Ik merkte dat Iwan echt goede mensenkennis heeft.

Professioneel gezien denkt hij in de mogelijkheden die het best bij jou als persoon passen. Hij heeft mij een wat concreter beeld gegeven over wat voor soort werk en taken er bij mijn kwaliteiten en persoonlijkheid past.
Zijn methode is ook vrij pragmatisch, absoluut niet zweverig en geeft je wat handvaten voor een plan van aanpak om je leven op professioneel en persoonlijk vlak anders in te gaan richten die beter bij je past. Het voelde aan als een stukje maatwerk voor jou alleen.

Ik kreeg daardoor weer wat zelfvertrouwen en heb uiteindelijk na periode van reflectie weer een nieuwe baan kunnen vinden die beter bij de uitkomsten van mijn coachingtraject paste.

Inmiddels weer een jaar tevreden aan het werk en op persoonlijk vlak gaat het ook weer de goede kant op. Ik ben daarin goed geholpen.