Skip to main content

Iwan Nijkamp

Positief, Enthousiast en Betrokken!

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de bemiddeling, coaching en begeleiding van mensen.
In 2016 heb ik mijn eigen bureau opgericht, IN Talenten Verbinden. Met veel plezier ondersteun en adviseer ik mensen en bedrijven met werkgerelateerde vraagstukken. Als trainer / coach en docent ben ik betrokken bij teams en individuen en werk ik o.a met JTI, Deep Motivational Drivers en ActionTypes. 

Mensen omschrijven mij als een open, positief en enthousiast persoon. Ik ben geïnteresseerd in het verhaal van de ander. Ik kan ervan genieten als mensen weer uit zichzelf in beweging komen en ik vind het dankbaar werk om daarin te faciliteren. 

Ik hou van afwisseling en vrijheid in mijn werk, ik denk in mogelijkheden en ik vind het leuk om inspiratie om te zetten in actie. Ik heb een portfolio met zeer uiteenlopende werkervaringen.  Mede daardoor kan ik me vaak goed inleven in de vragen van mijn cliënten. 

In de periode 2016 - 2022 ondersteunde ik diverse bedrijven met recruitmentactiviteiten. De juiste persoon op de juiste plek bemiddelen en mensen gelukkig zien (worden) in hun werk is voor mij een belangrijke drijfveer. Eind 2018 startte ik als interim recruiter voor Zeton in Enschede en in de afgelopen 4 jaar groeide het bedrijf van 80 naar 160 personen in vaste dienst.

Vanaf 1 januari 2023 werk ik als corporate recruiter in vaste dienst voor Zeton. Naast mijn werk als recruiter voor Zeton zal ik me alleen nog richten op de Jungian Type Academy, individuele coaching en teams.