Teqtik® Websites & Strategie

Hoe makkelijk is het als je naast je "normale werk" ook heel veel ervaring hebt met online marketing en het zelf bouwen van websites voor je klanten. Met Teqtik® en IN Talenten Verbinden! bied ik een bijzondere, effectieve combinatie van online marketing en persoonlijke dienstverlening. 

Met Teqtik® www.teqtik.nl bouwen we eenvoudige websites voor bedrijven, met bevlogen medewerkers die werken vanuit visie en passie. De bevlogenheid van deze mensen geeft ons de energie én inspiratie om te doen wat we graag doen en waar we goed in zijn.

Referenties

Referenties

Hiernaast een paar voorbeelden van websites die we hebben ontwikkeld

Bekijk referenties

Eenvoudige websites die werken!

Websites moeten de doelgroep aanspreken. Hiervoor maak ik eenvoudige slimme websites die aansluiten bij het DNA van mijn klanten en de doelgroep van mijn klanten aanspreken. Ik maak gebruik van een mooie look die eenvoudig aan te passen is. Ook analyses van het bezoekersgedrag op de websites geven mij nuttige informatie waarmee ik mijn opdrachtgevers optimaal kan adviseren voor de beste resultaten.

Ruim 14 jaar ervaring met websites bouwen

Vanaf 2003 tot 2016 werkte ik een dag per week en een aantal avonden per week met mijn eigen bedrijf Weblooks aan websites en online marketing. De andere dagen werkte ik bij Tjellens Loopbaan Professionals waar ik ook mijn kennis van het "websites bouwen" kon toepassen in de recruitmentconcepten die we ontwikkelden en implementeerden. Diverse "werkenbij" websites, gekoppeld aan de slimme software van Tjellens hebben zeker bijgedragen aan een goede instroom van personeel bij de bedrijven waarvoor we werkten.

Waarom websites bouwen naast je "normale werk" ?

Een van de meest gestelde vragen van mensen is waarom ik naast personeelsbemiddeling, coaching en outplacement ook nog eens websites bouw. Het antwoord is eigenlijk eenvoudig;

  • Ik heb er heel veel ervaring mee
  • Er zijn enorm veel toepassingen mogelijk waarmee ik mijn klanten kan helpen
  • Ik vind het leuk om te doen
  • En ik ben er goed in

Talenten gebruiken

Het ontstond uit pure nieuwsgierigheid en interesse. Ik heb mezelf in 1999 Photoshop aangeleerd en samen met de oneindige mogelijkheden van het internet heb ik in 2003 mijn eerste website en diverse logo's ontwikkeld. Ik vond dit machtig gaaf om te doen en ik was er goed in. Mensen vroegen me steeds vaker om ook hen te helpen met een website, logo of concept. Vandaar dat ik besloot om naast mijn "normale" werk (recruitment en loopbaan advies) bedrijfsmatig websites te gaan bouwen. Ik werkte onder de naam Weblooks Reclame en vormgeving.

Vanaf 1 juli 2016 heb ik mijn "verschillende" talenten fulltime samengevoegd in mijn eigen bedrijf.  Met Teqtik® en IN Talenten Verbinden, garandeer ik een bijzondere combinatie van online- en persoonlijke dienstverlening. Ik hou wel van een uitdaging, u toch ook?

Meer weten over Tektiq® ?

www.teqtik.nl  

IN Talenten Verbinden - Gelukkig (samen)werken! 

Bezoekadres

Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
T. 06 - 52 32 61 47
Routebeschrijving