Recruitment

Ieder bedrijf is op zoek naar de juiste gekwalificeerde kandidaten voor haar vacatures. Hoe benader je de juiste kandidaten en hoe kom je in gesprek? IN Talenten Verbinden brengt focus aan in uw recruitment proces. Deze focus en individuele aandacht zorgen voor het gewenste resultaat.

Graag adviseren wij bedrijven bij dit soort vraagstukken. Samen hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor uw vacatures. Onze werkzaamheden variëren van invulling van één specialistische functie tot advies en implementatie van het gehele recruitmentproces.   

Redenen voor opdrachtgevers om ons in te huren:

  • Goede kennis van de markt, en veel ervaring met advies en implementatie van recruitmentprocessen.
  • Optimaal gebruik maken van de kennis van de markt en het netwerk van onze recruiters.
  • Kostenbesparing bij interim recruitment; Door de juiste (in-house) focus krijgt u meer mensen direct in dienst en bespaard u enorm op uw (deta-vast) inleenkosten. 
  • Wij maken gebruik van geavanceerde recruitmentsoftware en kunnen daarmee ook op de lange termijn uw recruitmentproces kwalitatief borgen.

Iedere organisatie heeft een eigen DNA met een eigen strategie, wensen en behoeften. Met onze professionaliteit, creativiteit en enthousiasme spelen wij daar graag op in. Zo ontstaan er altijd mogelijkheden. Een eerlijk advies is onze basis voor een goede samenwerking. Daagt u ons ook uit ?

Bezoekadres

Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
T. 06 - 52 32 61 47
Routebeschrijving