Iwan Nijkamp

Positief, Enthousiast en Betrokken!

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de bemiddeling, coaching en begeleiding van personeel.
In 2016 heb ik mijn eigen bureau opgericht, IN Talenten Verbinden. Met veel plezier ondersteun en adviseer ik mensen en bedrijven met werkgerelateerde vraagstukken.

Mensen omschrijven mij als een open, positief en enthousiast persoon. Ik ben geïnteresseerd in het verhaal van de ander. Ik kan ervan genieten als mensen in beweging komen en ik vind het dankbaar werk om mensen op het juiste werkspoor te kunnen zetten.

Ik hou van afwisseling en vrijheid in mijn werk, ik denk in mogelijkheden en ik vind het leuk om die inspiratie om te zetten in actie. Ik heb een portfolio met zeer uiteenlopende werkervaringen.  Mede daardoor kan ik me goed inleven in de vragen van mijn cliënten. 

Recruitment

Ik ondersteun bedrijven met werving & selectie voor vacatures en projecten. De juiste persoon op de juiste plek bemiddelen en mensen gelukkig zien (worden) in hun werk is voor mij een drijfveer. Mijn werkzaamheden variëren van invulling van één specialistische functie tot advies en implementatie van het gehele recruitmentproces.

Teamontwikkeling, Coaching en Outplacement

In 2008 heb ik de accreditatieopleiding van de JTI afgerond. De Jungian Type Index is voor mij een zeer waardevol instrument om richting te kunnen geven in de individuele trajecten en bij teamontwikkeling. Ik heb me hierin verder ontwikkeld. Als trainer / coach en docent ben ik betrokken bij teams en individuen. 

Websites en online marketing

Ik heb ruim 17 jaar ervaring met het bouwen van websites en online marketing. Ik werkte onder de naam Weblooks Reclame en vormgeving. Tientallen websites vonden hun weg richting de zoekmachines en deden voor mijn klanten wat ze moesten doen. Deze ervaring pas ik nog regelmatig toe, bijvoorbeeld bij recruitmentconcepten waarbij soms een "werkenbij" website gebouwd moet worden. 

Vanaf 2016 heb ik alle talenten samengevoegd in mijn bureau IN Talenten Verbinden, daarmee garandeer ik een bijzondere combinatie van online- en persoonlijke dienstverlening.

Ik hou wel van een uitdaging, u toch ook?

Bezoekadres

Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
T. 06 - 52 32 61 47
Routebeschrijving

zoeken of canvas