Dubbel cadeau voor het weekend

Vandaag 2 cadeautjes gekregen zo vlak voor het weekend. Twee telefoontjes om precies te zijn van twee prachtige mensen die intens gelukkig zijn met hun nieuwe baan. Een tijdje terug hebben ze hun baan verloren en in de afgelopen periode mocht ik ze adviseren, ondersteunen en helpen met inzichten en antwoorden geven op de vragen Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Outplacementbegeleiding is dankbaar werk. Ik mag mensen inspireren, kan mijn kennis en ervaring delen en ik werk daarbij op "onze" (we doen het immers samen) eigen manier, altijd OP GEVOEL!

Ieder mens is anders, iedereen is uniek op zijn of haar manier. Er bestaat niet één beste methode. Oprecht wederzijds vertrouwen, aandacht en begrip zijn wat mij betreft de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle samenwerking naar het ultieme doel, de nieuwe baan. De weg ernaar toe is vaak een hele boeiende met waardevolle gesprekken en mooie ervaringen die we mogen delen.

Het is prachtig om van dichtbij te mogen zien en ervaren hoe de mensen weer durven, geinspireerd raken, zich ontwikkelen en de kansen pakken die zich voordoen. Het mooiste?.... Ze doen het echt zelf, ik ben hun supporter, daar kan ik echt van genieten, iedere dag weer.

Bedankt voor de mooie tijd en heel veel plezier in jullie nieuwe baan, ik heb er dankzij jullie weer mooie herinneringen bij die mij zullen inspireren om te blijven doen wat ik doe.

IN Talenten Verbinden - Gelukkig (samen)werken! 

Contact

Iwan Nijkamp, " IN Talenten Verbinden "

klavermaten 65 goorBezoekadres:
Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
Routebeschrijving

T. 06 - 523 261 47
KvK 08113144
BTW 137424024B02