Als alles klopt heb je goud in handen.

lencioni goud

Op zondagmiddag 8 juni 2008 kreeg ik een telefoontje uit Niort, Frankrijk. Het was voor mij één van de mooiste telefoontjes tot nu toe. Ron Steyvers belde me op, hij was zojuist samen met zijn team wereldkampioen geworden!

Lees meer

De wijze les: "Een kasteel te ver"

kasteel te ver hardlopenSoms is er een groot verschil tussen wat je hoofd wil en wat je onderbuikgevoel zegt, de les voor mij van afgelopen zaterdag was helder, "Luister veel beter naar je onderbuikgevoel !". Over trots, eigenwijs, stoute schoenen, zere tenen, de zwakste schakel én...... een heel klein beetje voldoening?

Lees meer

Magische momenten voor inspiratie

Magische momenten inspiratie

Er zijn van die momenten in je leven die een heel speciaal gevoel in je oproepen als ze gebeuren én als je er aan terug denkt. Gelukkige maar natuurlijk ook verdrietige momenten, gebeurtenissen die je nooit meer zult vergeten en die bij de herinnering opnieuw datzelfde gevoel in je op kunnen roepen. Een aantal van dat soort gebeurtenissen zijn voor mij echte inspiratiebronnen. In sommige gevallen ook de bevestiging van je eigen inspiratie. Tijdens het maken van deze foto's had ik zo'n moment. De beelden zijn een prachtige parralel en vertalen mijn eigen gevoelens op dat moment. 

Lees meer

Uit je comfortzone

uit je comfortzoneIk ben niet zo van de handleidingen. Het ligt niet helemaal in mijn voorkeur, dus als ik de kans krijg negeer ik de handleiding en ga ik aan de de slag op mijn eigen wijze. Waarom zou je over de berg lopen terwijl je er net zo makkelijk of nog makkelijker omheen kunt? Maar wat nou als er op de berg een beloning ligt waardoor je een "rijker mens" wordt en naast de berg niet? Maakt dat je route dan anders ?

Lees meer

IN Talenten Verbinden - Gelukkig (samen)werken! 

Contact

Iwan Nijkamp, " IN Talenten Verbinden "

klavermaten 65 goorBezoekadres:
Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
Routebeschrijving

T. 06 - 523 261 47
KvK 08113144
BTW 137424024B02